SHF ACI ELMA YAGI 30ML

Ürün Kodu: 8690088005640

351 Değerlendirme
48.00 TL
Lütfen Bir Seçim Yapınız..

TELEFONDA SİPARİŞ VER

08503082556

Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Sizi arayalım.

yerli üretim

ACI ELMA (ADAÇAYI) YAĞI

Acı elma yağı, acı elma bitkisinden distilasyon yöntemi ile elde edilen uçucu bir yağdır Lamiaceae familyasını temsil eden bitkiler, Türkiye de Akdeniz bölgesinde dağlık bölgelerde bulunmaktadır. Acı elma (adaçayı), ballıbabagiller familyasından eflatun, açık mor çiçekleri bulunan bir bitkidir. Tarih boyunca sağlığa olan faydasından yararlanılmıştır.

Vitamin, mineral ve protein açısından çok zengin olan acı elma yağı; doğal acı elma bitkisinde yer alan tüm olumlu özelliklerin tamamını bünyesinde barındırır.

Keskin bir koku ve yakıcı bir lezzete sahiptir. Ege ve Akdeniz bölgesinde bulunur ve bölge için ilaç niteliği taşır. Acı elma yağı adaçayı ile elde edilen bir bitkisel yağdır. Ülkemizde pek çok şehirde adaçayı bulunmaktadır. Adaçayının olduğu her yerde acı elma yağı hazırlanabilir. Fethiye ve Muğla çevresinde daha sık temin edilen bir yağ olarak dikkat çeker. Adaçayı yapraklarının birkaç işlemden geçmesi ile elde edilen acı elma yağı, sağlık ve kozmetik alanında kullanılmaktadır. Keskin kokulu bir yapıya sahiptir

Acı elma yağı bedensel alanda güçlü, antiviral, anti bakteriyel, mantar önleyici, koku giderici ve cilt yenileyici olarak bilinmektedir. Ruhsal anlamdaki özelliği ise rahatlatıcı ve konsantrasyon arttırıcı olmasıdır.

Önemli Bir Uyarı: Acı elma yağı nörotoksit özelliklerinden dolayı ve hamilelikte düşük olma riski yapabildiğinden dolayı dikkatli kullanılması önerilmektedir. Deneyimli terapistlerde uygulanması önemle tavsiye edilmektedir.

 

ACI ELMA (ADAÇAYI) YAĞI NE İŞE YARAR

  • Ağız bakımında gargara olarak
  • Saç ve cilt bakımında
  • Aromaterapi de kullanılır

Acı elma yağının faydalarından yararlanmak için Shiffa Home doğal yağlarını güvenle kullanabilirsiniz

İçerik: (Acı Elma (Adaçayı) Yağı)- Oleum Salvia Lavandulifolia

ACI ELMA (ADAÇAYI) YAĞI KULLANIM ÖNERİSİ

Haricen masaj yapmak suretiyle cilt bakımında kullanılabilir. Cildi beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur.

İÇİLMEZ.

UYARI: Uçucu yağ olduğundan ciltte kızarıklık, yanma gibi alerjik etkiler gösterebilir. Bu yüzden sabit yağlar ile karıştırılıp kullanılması gerekmektedir.

Elde Edilme Metodu: Distilasyon yöntemiyle elde edilmiştir.

Havale / EFT (%4) :46.08 TL (KDV Dahil)

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Saat: 16:00'a kadar verilen tüm siparişler aynı gün kargolanır. 

Ürün Kodu8690088005640

Bu ürünün siparişini sizin yerinize Müşteri Hizmetleri veya WhatsApp ekibimizin oluşturmasını isterseniz yukarıda yazan Ürün Kodu'nu aşağıdaki butonlara tıkladıktan sonra ekibimizle görüştüğünüzde paylaşabilirsiniz.

Koşulsuz İade

Hızlı Gönderim

Kapıda Ödeme

Taksit İmkanı

48.00 TL

Çok Satan Ürünler

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır