SHİFFA HOME JOJOBA YAĞI 20ML

Ürün Kodu: 8690088004179

323 Değerlendirme
34.00 TL
Lütfen Bir Seçim Yapınız..

TELEFONDA SİPARİŞ VER

08503082556

Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Sizi arayalım.

yerli üretim

- ÜRÜN ADI : SHİFFA HOME JOJOBA YAĞI 20ML

- ÜRÜN MARKASI : SHİFFA HOME

- ÜRÜN İÇERİĞİ : JOJOBA YAĞI 

- ÜRÜN CİNSİ VE GRAMAJI : 20ML

- ÜRÜN ÖZELLİKLERİ :

JOJOBA YAĞI

‘’Cildiniz İhtiyacı Olan Neme Kavuşsun’’

Jojoba yağı, jojoba bitkisinin meyvelerinden soğuk pres yöntemi kullanılarak elde edilen sabit doğal bir yağdır. Jojoba’nın bilimsel adı “Simmondsia Chinensis” ve çölde yetişen çalı türü bitkilerden biridir.

Jojoba bitkisinden elde edilen yağ, yağ asidi ve esterlerinden oluşmaktadır, doymamış yağ asitlerince zengindir. Meyvelerinden jojoba yağı elde edilir. Jojoba yağı soğuk ısıda katılaşırken ılık su banyosu içinde tekrar akışkan hale gelir.

Kaynaklara göre Kızılderililer jojoba yağını cilt bakımında ve her türlü iltihaplanmalarda kullanmışlardır. Son zamanlarda kozmetik sektöründe oldukça fazla kullanılmaktadır. Sebeplerinden biri de şüphesiz her cilt tipine uyması ve içerik bakımından da zengin ve faydalı olmasıdır. Aynı zamanda jojoba yağı parfümler için de ideal bir temel oluşturmaktadır. Çünkü kendine has bir kokusu yoktur ve bozulmaz.

E vitamini bakımından zengindir, özellikle kozmetik sektöründe yoğun olarak kullanılır. Jojoba yağı nemlendirici görevi görür. Ciltteki nem kaybını önler. Bu sebeple cildi daimî yumuşak ve esnek tutar. Özellikle cildi kuru olanlar için faydalıdır. Uçucu yağlarla birlikte veya bunlar olmadan kullanabilirsiniz.

JOJOBA YAĞI KULLANIM ÖNERİSİ

  • Kuru ciltlerin nemlendirilmesine yardımcı olur
  • Tıraş sonrası tahriş olan ciltte kullanılabilir
  • Saç bakımında ve saç uçlarında kullanılabilir
  • Bir fincan suya 3-4 damla damlatılarak kullanılabilir.

JOJOBA YAĞI İLE NEMLENDİRİCİ MASKE

İki yemek kaşığı Aloe Vera jeli ve iki yemek kaşığı jojoba yağını iyice karıştırılır. Bu karışım nemlendirici olarak kullanımına uygundur.

Yüzünüze uygulayın ve bir dakika masaj yapın. Günün herhangi bir saatinde, özellikle de yatmadan önce kullanabilirsiniz.
 

İçerik: Jojoba Yağı (Oleum Simmondsia Chinensis)

- İşletme Kayıt No: TR-34-K-048026

Elde etme metodu: Soğuk sıkım yöntemi kullanılarak elde edilmiştir.

Havale / EFT (%4) :32.64 TL (KDV Dahil)

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Saat: 16:00'a kadar verilen tüm siparişler aynı gün kargolanır. 

Ürün Kodu8690088004179

Bu ürünün siparişini sizin yerinize Müşteri Hizmetleri veya WhatsApp ekibimizin oluşturmasını isterseniz yukarıda yazan Ürün Kodu'nu aşağıdaki butonlara tıkladıktan sonra ekibimizle görüştüğünüzde paylaşabilirsiniz.

Koşulsuz İade

Hızlı Gönderim

Kapıda Ödeme

Taksit İmkanı

34.00 TL
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır