SHİFFA HOME KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI 30ML

Ürün Kodu: 8690088004186

324 Değerlendirme
24.90 TL
Lütfen Bir Seçim Yapınız..

TELEFONDA SİPARİŞ VER

08503082556

Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Sizi arayalım.

yerli üretim
En geç 18 Ağustos, 2022 Perşembe günü kargoda.

- ÜRÜN ADI : SHİFFA HOME KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI 30ML

- ÜRÜN MARKASI : SHİFFA HOME

- ÜRÜN İÇERİĞİ : KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI

- ÜRÜN CİNSİ VE GRAMAJI : 30ML

- ÜRÜN ÖZELLİKLERİ :

KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI

Kayısı A, B, C ve E vitamini açısından zengin bir meyvedir. Bol miktarda demir içerir. Magnezyum, kalsiyum, fosfor, kükürt, bakır, manganez mineralleri açısından da zengindir. Çekirdeğinden elde edilen yağ kozmetik ürünlerde kullanılır. Ayrıca kayısı çekirdeği yüksek oranda Omega 3-6-9 içerir.

Kayısı çekirdeği yağı, kayısı çekirdeklerinden soğuk pres yöntemiyle elde edilen sabit bir doğal yağdır. Hafif badem ezmesi kokan değerli çekirdeklerinden yağların çıkarılması uzun bir geçmişe sahip gelenektir. Özellikle sıcak ülkelerde kayısı çekirdeği yağı cilt bakımında oldukça popülerdi.

Kayısı çekirdeği yağı yapısı gereği dayanıklı ve kurumayan bir yağdır. İçinde yer alan yüksek oranda tekli doymamış yağ asitleri kayısı çekirdeği yağını müthiş bir cilt ve masaj yağı yapmaktadır. Kayısı Çekirdeği yağı bileşimindeki yağ asitleri yüksek oranda E vitamini içermektedir.

Kayısı Çekirdeği yağı tolöre edilebilir dolayısıyla her cilt tipine uygundur. Hassas, kuru ve çatlamış ciltler de rahatlıkla kullanılabilir. Cilt metabolizmasını canlandırıcı ve nem dengesini koruyucu etkisi vardır. Bebek cildi ve yaşlı ciltler için son derece uygundur.

Cildin ihtiyacı olan A, E ve C vitaminlerini içeren kayısı çekirdeği yağı, faydalı yağ asitleri bakımından da oldukça zengin bir kaynak. Kayısı yağı olarak da bilinen bu yağ, içerdiği yüksek miktarda omega 3, 6 ve 9 ile cilt bakımının aranan içerikleri arasında yer alıyor. Ayrıca palmitik asit ve stearik asit bileşenleri ile de cilde olan faydalarını çeşitlendiriyor.

KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI KULLANIM ALANLARI

  • Kaş ve kirpik bakımında besleyici olarak kullanılabilir.
  • Cildi nemlendiren ve kirlerinden arındıran özelliği sayesinde cilt temizliğinde kullanılabilir.
  • Yumuşak dokusuyla tüm yaş gruplarına ve tüm ciltlere en uygun yağ çeşididir.
  • Cilt bakım kremlerine eklenerek akşam bakımına eklenebilir.
  • Dahilen 1 fincan suya 3 -4 damla eklenerek tüketilebilir.

 

İçerik: Oleum Prunus armeniaca (Kayısı Çekirdeği Yağı)

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Saat: 16:00'a kadar verilen tüm siparişler aynı gün kargolanır. 

Ürün Kodu8690088004186

Bu ürünün siparişini sizin yerinize Müşteri Hizmetleri veya WhatsApp ekibimizin oluşturmasını isterseniz yukarıda yazan Ürün Kodu'nu aşağıdaki butonlara tıkladıktan sonra ekibimizle görüştüğünüzde paylaşabilirsiniz.

Koşulsuz İade

Hızlı Gönderim

Kapıda Ödeme

Taksit İmkanı

24.90 TL
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır