SHİFFA HOME LAVANTA YAĞI 30ML

Ürün Kodu: 8690088022814

340 Değerlendirme
46.08 TL
Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Lütfen Bir Seçim Yapınız..

TELEFONDA SİPARİŞ VER

08503082556

Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Sizi arayalım.

yerli üretim
En geç 18 Ağustos, 2022 Perşembe günü kargoda.

- ÜRÜN ADI : SHİFFA HOME LAVANTA YAĞI 30ML

- ÜRÜN MARKASI : SHİFFA HOME

- ÜRÜN İÇERİĞİ : LAVANTA YAĞI

- ÜRÜN CİNSİ VE GRAMAJI : 30ML

- ÜRÜN ÖZELLİKLERİ :

LAVANTA YAĞI

‘’Hoş Koku, Çok Etki’’

Lavanta, binlerce yıl öncesinden bu zamanlara kadar gelmiş ve çok farklı alanlarda kullanım alanı bulmuş nadir ve son derece değerli bitkilerdendir.

Lavanta, eskiden kralların rahat ve iyi bir uyku çekmelerine yardımcı olmak için kullanılırdı. Krallık dönemlerinden beri nesilden nesile aktarılan bu eşsiz ve değerli koku günümüzde de parfümeride, losyonlarda hatta ev temizliği alanında bile sıklıkla kullanılmaktadır.

İranlılar, Yunanlılar ve Romalılar salgın dönemlerinde hasta odalarına yerleşen o nahoş ve kötü kokuyu değiştirmek ve havayı temizlemek, bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için lavanta yakarlardı. Artık günümüzde lavanta bitkisini yakmak yerine aynı amaçla lavanta yağlarını kullanmaktayız.

Romalılar lavantayı aynı zamanda banyo sularına, hoş koku vermesi ve dinlendirmesi için koymuşlardır. Lavanta adını da bu şekilde aldığı belirtilmektedir. Latince’de Lavare ‘’yıkamak’’ anlamına gelmektedir.

Lavanta yağı hem fiziksel hem de ruhsal alanda kullanım olanakları bulan çok amaçlı geniş kapsamlı bir yağdır.

LAVANTA YAĞININ FAYDALARI ve KULLANIM ALANLARI

  • Lavanta yağı bilinen en iyi ve etkili yara iyileştirici yağ çeşididir. (Seyreltilmeden direkt olarak yanıklar üzerine uygulanabilir)

 

  • Yanıklarda ve haşlanmalarda etkili en iyi uçucu yağdır. Öyle ki, lavanta yağının iyileştirici gücü, modern dünyada aromaterapinin yeniden doğuşunda bir miktar etkili olmuştur

 

  • Lavanta yağını dengeleyici özelliği ile iç dengeyi tekrar bulmak mümkündür.

 

  • Lavanta yağı ruhsal alanda hem canlandırıcı hem de sakinleştirici olarak görev yapmaktadır.

 

  • Lavanta yağı yumuşak, kan dolaşımını canlandırıcı etkisi sebebiyle aynı zamanda sevilen hoş kokusu ile birçok kozmetik ürününde kullanılmaktadır. Aynı zamanda tüm cilt tipleri ile de uyumludur. Hassasiyet meydana getirdiği pek görülmemiştir.

 

  • Lavanta yağı, bedensel alanda anti bakteriyel ve antiviral ve antiseptik özelliğe sahiptir. Buhurdanlık ile kullanıldığında havayı dezenfekte edecektir.

 

  • Böcek kovucudur, evde haşeratlar varsa kimyasala başvurmadan önce lavanta yağından destek alabilirsiniz.

 

Lavanta yağı bağdaştırıcı özelliği sayesinde tüm uçucu yağlar ile rahatlıkla kullanılabilir.

İçerik: Lavanta Yağı (Oleum Lavandula Angustifolia, 2-Propanol, 2-Butanol, (Linalool, Eucalyptol)). 

Saklama Koşulları: Oda sıcaklığında (15-30°C) muhafaza ediniz. Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde tutunuz

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Saat: 16:00'a kadar verilen tüm siparişler aynı gün kargolanır. 

Ürün Kodu8690088022814

Bu ürünün siparişini sizin yerinize Müşteri Hizmetleri veya WhatsApp ekibimizin oluşturmasını isterseniz yukarıda yazan Ürün Kodu'nu aşağıdaki butonlara tıkladıktan sonra ekibimizle görüştüğünüzde paylaşabilirsiniz.

Koşulsuz İade

Hızlı Gönderim

Kapıda Ödeme

Taksit İmkanı

46.08 TL
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır