SHF MERSİN YAPRAĞI YAĞI 30 ML.

Ürün Kodu: 8690088023538

472 Değerlendirme
44.00 TL
Lütfen Bir Seçim Yapınız..

TELEFONDA SİPARİŞ VER

08503082556

Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Sizi arayalım.

yerli üretim
En geç 18 Ağustos, 2022 Perşembe günü kargoda.

MERSİN YAPRAĞI YAĞI

Mersin yaprağı yağı, mersin bitkisinin yapraklarından distilasyon yöntemiyle elde edilen sabit bir doğal yağdır. Küçük maki şeklinde yetişen bu bitki Akdeniz bölgesinde sıklıkla bulunan mersin bitkisidir. Bu bitkinin yağı çıkarılarak konsantre halde yoğun kıvam elde edilir. Bunun için kullanım sırasında birkaç damla kullanılması yeterli olacaktır. 

Vitamin, mineral açısından çok zengin olan mersin yaprağı yağı; doğal bitkisinde yer alan tüm olumlu özelliklerin tamamını bünyesinde barındırır.

MERSİN YAPRAĞI YAĞININ FAYDALARI

Aromaterapide kullanıldığı gibi, özellikle buhar yöntemiyle burun içerisine çekilerek burun deliklerinin rahatlamasına yardımcı alabilir.

Cilde parlaklık verir, cildin yenilenmesinde yardımcı olabilir.

Sivilce izlerinde kullanılabilir.

Ciltte meydana gelen aknelerin azalması için kullanılabilir.

Kozmetikte, saç şampunlarında, yüz toniklerinde, erkek parfümlerinde, tıraş losyonlarında sıklıkla yer alır. 

Mersin yaprağı yağı buhurdanlıkta kullanımı da son derece uygundur. Kekik, melisa, tüm turunçgil ve iğne yapraklı bitkilerin yağları ile uyum sağlamaktadır.  

 

Ölü Derilerden Arındırıcı Maske Önerisi:

Bir kâse yoğurdun içerisine, 5 – 6 adet mersin yağı damlatıp, 1 yemek kaşığı da toz şeker ekleyip karıştırdığınızda ciltteki ölü deriyi temizlemek için peeling maskesi olarak kullanabilirsiniz. İçerisinde yoğurt olmasından kaynaklı maskenin kurumadan beş on dakika arasında yüzde tutulması önerilmektedir. Ilık su ile temizleyip ardından tonik uygulanabilir.

MERSİN YAPRAĞI YAĞI NE İŞE YARAR

  • Cilde parlaklık verir, cildin yenilenmesinde yardımcı olur
  • Sivilce izlerinin giderilmesine yardımcı olabilir
  • Ciltte meydana gelen lekelenme, siyah nokta ve aknelerin azalması için kullanılabilir.

 

Mersin yaprağı yağının faydalarından yararlanmak için Shiffa Home doğal yağlarını güvenle kullanabilirsiniz.

İçerik: Mersin yaprağı yağı (Myrtus Communis Leaf Oil, Triacetin)

MERSİN YAPRAĞI YAĞI KULLANIM ÖNERİSİ

Haricen masaj yapmak sureti ile cilt bakımında kullanılabilir. Cildi beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur.

Elde etme metodu: Distilasyon yöntemi ile elde edilmiştir.

Saklama Koşulları ve Raf Ömrü: Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Saat: 16:00'a kadar verilen tüm siparişler aynı gün kargolanır. 

Ürün Kodu8690088023538

Bu ürünün siparişini sizin yerinize Müşteri Hizmetleri veya WhatsApp ekibimizin oluşturmasını isterseniz yukarıda yazan Ürün Kodu'nu aşağıdaki butonlara tıkladıktan sonra ekibimizle görüştüğünüzde paylaşabilirsiniz.

Koşulsuz İade

Hızlı Gönderim

Kapıda Ödeme

Taksit İmkanı

44.00 TL
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır